Εξορμήσεις στο Βέρμιο

Με αφετηρία το ξενοδοχείο Ακρόριο μπορείτε να ανακαλύψετε τις απαράμιλλες ομορφιές του Βερμίου και της περιοχής της Νάουσας

Το χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια» απέχει μόλις 2 χλμ από το ξενοδοχείο μας. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1430-2005 μ. και είναι από τα πιο σύγχρονα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας με ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις για τουριστική-αθλητική χιονοδρομία. Διαθέτει πίστες κάθε βαθμού δυσκολίας και πίστες δρόμων αντοχής, εναέρια διπλή καρέκλα, 5 συρόμενους αναβατήρες και baby lifts. Τα "Πηγάδια" είναι το μόνο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας που διαθέτει σύστημα τεχνητής χιόνωσης.

Aκολουθώντας τα ορεινά μονοπάτια και τις ειδικές επισημασμένες διαδρομές, όπως το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4, μπορείτε να εξερευνήσετε τις φυσικές ομορφιές και τα εξωκκλήσια του Βερμίου οποιαδήποτε εποχή του έτους.

Μπορείτε να κατεβείτε στη Νάουσα και να κάνετε τη βόλτα σας στο πάρκο της, στην Αράπιτσα, το ποτάμι που τη διασχίζει, στο χώρο θυσίας στους Στουμπάνους, στο άλσος του Αγίου Νικολάου με τα αιωνόβια πλατάνια και τις πηγές της Αράπιτσας.

Η πόλη της Νάουσαςσας περιμένει, και έχετε πολλά να δείτε...