Όροι κράτησης

Οδηγός υπηρεσιών

Αγαπητοί Επισκέπτες,

Σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο μας Για την καλύτερα εξυπηρέτησή σας μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω του παρόντος Οδηγού για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη ρεσεψιόν.

 • Υποδοχή ανοικτή επί 16 ώρες
 • 24ωρη εσωτερική ή εξωτερική τηλεφωνική εξυπηρέτηση
 • Χώρος στάθμευσης
 • Χρηματοκιβώτιο
 • Υπηρεσία μεταφοράς και φύλαξης αποσκευών
 • Υπηρεσία αφύπνισης
 • Στεγνωτήρας μαλλιών
 • Ζεστό νερό επί 24 ώρες
 • Πρόσβαση στο διαδίκτυο
 • Καθημερινή, υπηρεσία καθαριότητας
 • Αλλαγή πετσετών, κατόπιν αιτήματος
 • Πρωινό στο δωμάτιο
 • Πρωινό άνω των 3 ωρών
 • Υπηρεσία πρωινού νωρίς το πρωί
 • Παροχή φαγητού σε ειδικές συσκευασίες
 • 12ωρη υπηρεσία δωματίου

Σας ευχόμαστε καλή διαμονή!

 

Ώρα Άφιξης – Ώρα Αναχώρησης

Η Ώρα Άφιξης στο ξενοδοχείο μας είναι 14:00 (2:00 μμ) και η Ώρα Αναχώρησης είναι 11:00, για την οποία θα ενημερωθείτε κατά την ώρα της κράτησης. Επίσης, κατά την ώρα της κράτησης δεν είναι δυνατόν να σας επιβεβαιώσουμε εκ των προτέρων Πρόωρη Άφιξη, ή Παρατεταμένη Αναχώρηση για μια συγκεκριμένη ημέρα, διότι αυτό εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου για εκείνη την ημέρα. Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσετε Πρόωρη Άφιξη, ή Παρατεταμένη Αναχώρηση στο δωμάτιό σας (σύμφωνα με την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου) είναι να μας ενημερώσετε μια ημέρα νωρίτερα προ της άφιξή σας, ή προ της αναχώρησή σας, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Αλλαγές

Για να αλλάξει τις ημέρες της διαμονής του, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το αρμόδιο τμήμα του ξενοδοχείου

Σε περίπτωση που ο πελάτης, μετά την άφιξη του στο ξενοδοχείο, επιθυμεί να περιορίσει τη διάρκεια της διαμονής του, επιβαρύνεται με το 50% τις συνολικής χρέωσης των διανυκτερεύσεων που ακυρώνει.

Εάν επιθυμείτε να μειώσετε τον αριθμό των διανυκτερεύσεων ή τον αριθμό δωματίων από 20 έως 10 ημέρες πριν την άφιξή σας, τότε θα υπάρξει η επιπλέον χρέωση του 50% των μειωμένων διανυκτερεύσεων.

Εάν επιθυμείτε να μειώσετε τον αριθμό των διανυκτερεύσεων ή τον αριθμό δωματίων από 10 ημέρες πριν την άφιξή σας έως και την ημέρα της άφιξής σας, τότε θα υπάρξει η επιπλέον χρέωση του 100% των μειωμένων διανυκτερεύσεων.

Ακύρωση Κράτησης

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την κράτησή του, πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το αρμόδιο τμήμα του ξενοδοχείου.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτησή του οποιαδήποτε στιγμή, με τις παρακάτω κυρώσεις:

Κόστος ακύρωσης της κράτησης

Για ακύρωση τουλάχιστον 20 ημέρες πριν την άφιξη δεν θα υπάρξει χρέωση ακυρωτικών.

Για ακύρωση ή αλλαγή από 19 μέχρι 1 ημέρες πριν την άφιξη θα υπάρξει χρέωση ακυρωτικών που αντιστοιχεί στο 50% του ποσού της συνολικής κράτησης.

Σε περίπτωση μη εμφάνισης θα υπάρξει χρέωση ακυρωτικών που αντιστοιχεί στο 100% του ποσού της συνολικής κράτησης.

Χρεώσεις Παρατεταμένης Αναχώρησης

Η παράταση διαμονής (σύμφωνα με την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου) έως τις 18:00 (6:00 μμ) χρεώνεται με το 50% της τιμής της διανυκτέρευσης για το συγκεκριμένο δωμάτιο για εκείνη την περίοδο. Η παράταση διαμονής μετά τις 18:00 (6:00 μμ) χρεώνεται με το 100% της τιμής της διανυκτέρευσης για το συγκεκριμένο δωμάτιο για εκείνη την περίοδο.

Κατοικίδια Ζώα

Το ξενοδοχείο μας είναι φιλικό προς τα κατοικίδια ζώα. Σε περίπτωση που θα ταξιδέψετε με συνοδεία κατοικίδιων ζώων, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε έγκαιρα. Επιπλέον χρεώσεις δύνανται να υπάρξουν σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης

Πρόωρες Αναχωρήσεις

Οι πρόωρες αναχωρήσεις λαμβάνονται υπ’ όψιν ως ακυρώσεις, οπότε χρεώνονται 100% όλου του ποσού για τις κρατήσεις που αφορούν την περίοδο μεταξύ 1ης Δεκεμβριου – 28ης φεβρουαριου, ή 50% όλου του ποσού για τις κρατήσεις που αφορούν την υπόλοιπη περίοδο.

Ελάχιστη Περίοδος Διανυκτέρευσης

Κατά την διάρκεια υψηλής περιόδου δύναται να εφαρμοστεί ο όρος «Ελάχιστη Διάρκεια Διαμονής» σύμφωνα με την κρίση της διοίκησης του ξενοδοχείου, και για την οποία θα ενημερωθείτε κατά την διάρκεια της κράτησης.

Παιδιά και επιπλέον κρεβάτια

Δωρεάν! Παιδιά κάτω των 3 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση.

Ένα μεγαλύτερο παιδί ή ενήλικας χρεώνεται 10 EUR ανά νύχτα και ανά άτομο για ένα επιπλέον κρεβάτι.

Η μέγιστη χωρητικότητα επιπλέον κρεβατιών σε ένα δωμάτιο είναι 1.